Orico  USB 3.0 HDD/SSD Docking Station voor 2.5 en 3.5 Inch SATA harde schijven - Zwart
USB 3.0 HDD/SSD Docking Station voor 2.5 en 3.5 Inch SATA harde schijven - Zwart
€37,95
Orico

USB 3.0 HDD/SSD Docking Station voor 2.5 en 3.5 Inch SATA harde schijven - Zwart

1-2 weken
Artikelnummer: ORI-6618US3-BK
             
€37,95

Productomschrijving:

USB 3.0 Docking station voor 2.5 inch en 3.5 inch SATA harde schijven (HDD/SSD). HDD interface SATA I, II, III. Inclusief voedingsadapter (12V-2.5A)
Lees meer

Product informatie

USB 3.0 / SATA harde schijf docking station voor 2.5 en 3.5 inch SATA harde schijven


Beschik je over een 2.5 inch of 3.5 inch SATA harde schijf waar je een externe harde schijf van wil maken? Dan is deze docking station het product dat je nodig hebt. Je kunt jouw harde schijf in de docking station plaatsen, waarna je al je data extern hebt opgeslagen.

USB 3.0 5Gbps SuperSpeed

De 2.5 en 3.5 inch harde schijf docking station is voorzien van een USB 3.0 uitgang, maar ook een SATA I, II,III uitgang. Hierdoor profiteer je van overdrachtssnelheden tot wel 5Gbps. Dit is maar liefst 10 keer sneller dan de overdrachtssnelheid bij USB 2.0. Je kunt door middel van de datakabel de docking station aansluiten op je laptop of computer op de USB 3.0 poort. Heb je deze poort niet? Dan kun je 3Gbps behalen door de harde schijf op de SATA interface aan te sluiten. 

Mass Data opslag

Gebruik je SATA harde schijf in het docking station van Orico om meer HD-films, belangrijke gegevens en bestanden op te slaan, om oude bestanden te herstellen of te kopiëren. Sluit het harde schijf docking station van ORICO aan op je PC, HD-speler, Smart TV, router en of cloud server en ervaar het comfort en gemak om gegevens uit te wisselen met de extra uitbreidingsmogelijkheid tot 8TB. De perfecte oplossing voor iedereen die grote opslagruimte nodig heeft om grote hoeveelheid data op te slaan.
(let op: er wordt geen harde schijf meegeleverd)

Ondersteunt UASP-protocol

Er wordt een overdrachtssnelheid van maximaal 5Gbps ondersteund. Deze overdrachtssnelheid wordt ondersteund door het UASP-protocol, wat ervoor zorgt dat de snelheid verbeterd wordt. Het CPU-gebruik, de vertraging en de wachttijd worden verminderd. Je zult zo optimale prestaties ervaren.

Plug en play gebruiksgemak

Geen driver, software, technische kennis en/of gereedschap benodigd! Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is het docking station al binnen 3 seconden gebruiksklaar. Ideaal voor het opslaan, verwijderen, of updaten van data op jouw 2.5 inch of 3.5 inch harde schijf. Het Orico harde schijf docking station kan losgekoppeld worden terwijl de computer in bedrijf is. Je kunt het docking station toe voegen of verwijderen zonder dat je de computer uit hoeft te zetten of opnieuw hoeft te starten.

Compatibiliteit

Het docking station is compatibel met SATA I, II en III en tevens met Solid State Drives (SSD). Het product wordt ondersteund door Windows 10 / 8 / 7 / Vista en XP en tevens met Mac OS 9.1 en hoger, Linux en Unix. Voor het gebruik is geen driver benodigd. USB 3.0 is ook backwards compatible met USB 2.0 en 1.1. De meegeleverde stroomadapter levert een krachtige stroomvoorziening om harde schijven tot 8TB stabiel en adequaat te kunnen laten werken.

Beveiliging

De moderne docking station voor 2.5 en 3.5 inch harde schijven van Orico is voorzien van een beveiligingssysteem. Hierdoor is de behuizing en de harde schijf beveiligd tegen overspanning, kortsluiting, lekstroom en oververhitting. 

Productspecificaties:

✔ Docking station voor 2.5/3.5 HDD/SSD harde schijven.
✔ Geschikt voor SATA I, II, III.
✔ Output interface: SuperSpeed USB 3.0.
✔ Voedingsadapter: 12V-2.5A.
✔ Datakabel: 100CM USB 3.0 kabel.
✔ Ondersteunt: Windows, Linux en Mac OS 9.1 of hoger.
✔ Geen driver benodigd.
✔ Ondersteunt het UASP-protocol.
✔ LED-indicator.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht:
✔ Productafmetingen: 140mm x 80mm x 80mm. 

Klantbeoordelingen


0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »