Verzenden & retourneren

Verzending van mijn bestelling

- Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen gaat ons team in het magazijn direct bezig met het verwerken van uw bestelling. Nadat deze zorgvuldig is ingepakt zullen wij uw pakket aanbieden bij ons pakketdienst welke deze bij u zal afleveren. 
De volgende pakketdienst verwerkt onze bestellingen Postnl en DPD.


- Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Indien u op werkdagen een bestelling heeft geplaatst en betaald voor 17:00 uur, zult u de werkdag daarop uw bestelling ontvangen, indien de producten op voorrraad zijn. In overige gevallen zal u hierover worden geinformeerd.

- Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor de verzendkosten.
Standaard rekenen wij 4.95 per pakket van maximaal 20 kg binnen Nederland.Vanaf 75 ,- is het gratis verzending. Wij versturen ook naar het buitenland, de verzendkosten verschillen per land.Voor meer prijzen en informatie neem contact met ons op.

- Hoe kan ik mijn bestelling volgen? 
Nadat uw bestelling verzonden is, zult u een track & trace code ontvangen. Met deze track & trace code kunt u op de website van ons pakketdienst uw bestelling volgen.

- Ik ben niet aanwezig op de verwachte leverdatum wat nu?
Indien er niemand aanwezig is op het moment dat uw bestelling op het opgegeven adres wordt aangeboden door onze pakketdienst, proberen zij dat op een later tijdstip nogmaals en/of laat de chauffeur een niet-thuis-bericht achter waarop u kunt lezen hoe u alsnog uw pakket in ontvangst kunt nemen.
Wilt u de het aflevermoment wijzigen? Dan kunt u dat aangeven bij de pakketdienst.

- Ik wil niet dat het pakket wordt aangeboden bij de buren.
U kunt op het moment van bestelling aangeven dat u, uw bestelling niet afgeleverd wilt hebben bij de buren. Dit kan simpelweg door het invullen bij uw extra bericht. 


- Mijn bestelling is verzonden maar ik heb nog niets ontvangen.
Het kan in de praktijk voorkomen dat er tijdens transport iets mis gaat, er niemand aanwezig was op moment van aflevering of een andere vorm van miscommunicatie, waardoor de levering later dan verwacht plaats vindt. Mocht uw bestelling langer dan 3 werkdagen onderweg zijn, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. 
 
- Wat gebeurt er als mijn levering verloren of beschadigd raakt.
Het gebeurd eigenlijk nooit, maar in geval dat uw bestelling verloren gaat zullen wij uw bestelling opnieuw verzenden. Mocht uw pakket bij aankomst beschadigd zijn vragen wij u daar foto's van te maken en in geval van beschadigde product(en) kunnen deze retour. Wij zullen deze vervolgens opnieuw versturen.

 
Retourneren van mijn bestelling 

- Retour aanvraag bij defect/beschadiging
Heeft u uw producten ontvangen maar zijn deze beschadigd? Wat vervelend! Ondanks goede zorg kan het in de praktijk helaas voorkomen dat een ontvangen product beschadigd of defect is bij aankomst. U kunt hiervoor contact met ons op te nemen zodat wij het voorval met u kunnen bespreken. Vaak kunnen wij het oplossen zonder dat er iets retour gezonden hoeft te worden.

- Verzendkosten bij retour
Indien overeengekomen dat artikel(en) retour gestuurd kunnen worden, zijn de verzendkosten voor het retour sturen voor uw rekening. Verzendkosten voor na levering nemen wij voor onze rekening.

- Hoelang duurt het voordat ik een nieuw product heb?
Nadat uw retour zending bij ons is aangekomen gaan wij deze controleren. Indien deze defect/beschadigd is zullen wij een nieuw product naar u versturen. Dit proces neemt gemiddeld slechts 5 werkdagen in beslag. Dit betekend dat u binnen 7 werkdagen uw nieuwe product zult ontvangen.


Garanties

- Kapot bij ontvangst
Mocht u per ongeluk een defect of verkeerd product hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk dit binnen 7 dagen na ontvangst terug te sturen, Let op: Neem eerst contact met ons op voordat u het defecte product retour stuurt.

- Product garantie
Onlinespullen.nl heeft een garantieperiode van 12 maanden na aanschaf van het product. Wanneer binnen deze periode bij normaal gebruik zich een defect voordoet, kunt u een nieuw vervangend exemplaar aanvragen. U dient het defecte artikel retour te sturen alvorens er een vervangend exemplaar wordt gestuurd. Let op: Neem wel eerst contact met ons op voordat u het product naar ons retourneert. Indien anders aan gegeven. Om een RMA aan te vragen stuurt u een mail naar [email protected] Zodra u de aanvraag indient reageren wij binnen 14 dagen of wij er mee akkoord gaan. Bij twijfel kunnen wij vragen of u het product kunt op sturen zo dat we kunnen vaststellen of u recht heeft om beroep te doen op onze garantie.
U heeft geen recht op garantie als een van de volgende punten zijn geconstateerd: 

  • Het product is beschadigd door achterstallig onderhoud.
  • Het product is beschadigd door normale slijtage.
  • Het product heeft defecten door onheil van buitenaf (Zoals Val-, Zand-, Vocht-, waterschade

 
​Zodra wij vast hebben gesteld dat u recht heeft op garantie gaan wij proberen het product de repareren. Zodra dit niet lukt of onredelijk is, kunt u een vervangend product ontvangen of het gehele aankoopbedrag vergoed krijgen.


- Oneigenlijk gebruik
Wanneer het defect is veroorzaakt door val- stoot of waterschade, het artikel oneigenlijk gebruikt is of het binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik ligt, kunt u geen aanspraak maken op reparatie of vervanging. 

- Zichttermijn & bedenktijd
Particuliere aankopen vallen onder de wet "kopen of afstand". 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Voor alle elektronica en computer componenten geld dit in dichte geseald originele verpakking. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 

 

- Retour Adres

OnlineSpullen.nl

Tav: afdeling retouren

piersonware 11

8014 px zwolle 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »