Orico

Diverse PC/iMac toebehoren
Diverse PC/iMac toebehoren

ORICO Technologies Co., Ltd is een van de wereldwijde toonaangevende fabrikanten van USB data- en laadtechniekproducten. Deze producten zijn er voor de PC, laptop en mobiele apparaten zoals smartphones en tablets en meer. Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prestatie staan daarbij hoog in het vaandel. 


Met innovatieve desktop en mobiele opslagoplossingen bedient Orico zowel de PC- als Mac gebruikers en verbindt oude en nieuwe apparaten met de nieuwste technologieën op het gebied van dataopslag, het uitwisselen van gegevens en efficiënt opladen.

De producten kunnen zowel voor persoonlijk gebruik dienen, als ook geschikt voor de hele familie of het bedrijfsleven zijn.

 

Pionier van USB Intelligent Life producten

ORICO richt zich op USB 3.0, de allernieuwste USB 3.1 Type-C en snel laad technieken als Fast Charge en Quick Charge. Met meerdere octrooirechten in het bezit, gestandaardiseerde ISO processen en CE/ROHS gecertifieerde producten is Orico een vooroplopend fabrikant van Intelligent Life USB producten.

 

De belangrijkste pijlers in het Orico assortiment zijn HDD/SSD harde schijf behuizingen, USB hubs, Smartphone accessoires als laders, kabels en Power Banks. Daarnaast is er een complete lijn met gebruiksvriendelijke USB stekkerdozen.

    

Original Design

ORICO richt zich op het verhogen van comfort en gemak met het plezier van wetenschap en technologie van dit digitale tijdperk.

 

Orico biedt innovatieve en hoogwaardige producten van hoge kwaliteit met een modern design. Tezamen met de technische specificaties zijn dit dan ook de voornaamste redenen waarom Orico producten geliefd zijn bij de eindgebruiker.

 

Daarmee is ook de wereldwijde acceptatie van het merk te verklaren.

  

Eigen productieketen

ORICO Technology Co, Ltd heeft de gehele productieketen in eigen behaar, van ontwerp tot realisatie, van het maken van mallen tot het injectie molding en metaal stampen.

 

Naast de productie beschikt Orico over een uitgebreid Research & Development afdeling waar de nieuwe noviteiten uitvoerig worden getest.

 

Het marketing departement maakt vervolgens de productbeschrijving en stelt productafbeeldingen samen, waarna de producten via het wereldwijde dealernetwerk worden gedistributeerd naar de Orico dealers en verkooppunten.

  

Vertrouwde toeleverancier

Orico is al sinds 2009 een vertrouwde leverancier voor diverse gerenommeerde merken en komt nu met meer producten onder eigen naam op de markt. Dankzij de groei die Orico de afgelopen jaren heeft meegemaakt, is de jaarlijkse omzet inmiddels meer dan 5 miljard.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »